Startpagina
Mail ons
Links

Engeltjes voor het goede doel
MA MA BU sieraden

Mazzeltjes Engeltjes - Voorwaarden

Prijzen en Prijswijzigingen
Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. MaMaBu Sieraden heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie
Op de handgemaakte sieraden van MaMaBu Sieraden zitten drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, bedeltjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Buiten de garantie valt:
- natuurlijke slijtage
- vlekken veroorzaakt door parfum
- lakbeschadiging van hout, leer en kralen door (regen)water
- kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

Maten en Vermaakkosten

Verzenden en Vervoersschade
Verzenden binnen Nederland is standaard € 2,00. Wij versturen uw bestelling via Postnl met normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van Postnl post. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering
Uw bestelling wordt binnen 3-4 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. De dag nadat u betaald heeft, telt als werkdag 1. Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product.

Ruilen/Retourneren
U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren (met uitzondering van de persoonlijke tekst sieraden), mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Persoonlijke tekst sieraden zijn speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet geretourneerd of geruild worden.
Bij het plaatsen van een bestelling stem je in met deze voorwaarden.


paypal: mazzeltjes@home.nlMAZZELTJES

Annemiek van den Bosch

06-12022018Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap